ASCO – venttiili- ja pneumatiikkatuotteita teollisuudelle

Julkaistu 14.9.2016 kirjoittajalta admin

Ascon yli 100 vuoden kokemus näkyy ASCO:n valmistamien venttiili- ja pneumatiikkatuotteiden laadussa. ASCO on edelläkävijä venttiilituotteiden ja pneumatiikkatuotteiden tuotekehittelyssä ja yhä useammat toimialat luottavat Ascon tuotteisiin. Asco tarjoaa laajan valikoiman venttiilejä ja toimilaitteita useisiin eri sovelluksiin. Ascon tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti paljon kemianteollisuudessa sekä pakkausteollisuudessa. Myös energia- sekä autoteollisuus käyttävät usein ASCO:n venttiilejä ja komponentteja. Automatisaation myötä ruokateollisuus on nykyisin myös Ascon tuotteiden hyödyntäjä.

Ascon venttiilituotteet tunnetaan markkinoilla nimellä ASCO ja Ascon pneumatiikkatuotteet tunnetaan nimellä Numatics.

Ascon tuotekehitys

Asco panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja pyrkii olemaan alansa paras, sekä tarjoamaan alan kattavimman komponenttivalikoiman teollisuusautomaation tarpeisiin. Erilaiset pneumaattiset komponentit ja magneetti- sekä paineohjatut venttiilit ovat Ascon ydinosaamista. Asco haluaa vastata asiakkaiden lisääntyviin tarpeisiin ja tuotevalikoima kasvaakin jatkuvasti. ASCO yhdistää innovatiivisesti elektroniikka- ja pneumatiikkakomponentteja ja integroi vakiokomponentteihin uusia toimintoja.

Ascon magneettiventtiilit

Ascon Numatics magneettiventtiileiden sekä pneumatiikan korkea laatu takaa niiden pitkän käyttöiän ja automaation luotettavan toiminnan ja huolettoman käynnin. Asco Numatics magneettiventtiilit toimivat myös kylmissä ja vaativissa käyttöolosuhteissa luotettavasti. Ratkaisuja on tarjolla aina -50 celsiusasteen olosuhteisiin saakka, tarjolla on myös ATEX- ja SIL-malleja.

Numatics tekniikkaa voidaan käyttää monenlaisissa kohteissa, niin tavallisessa pneumatiikkasovelluksessa kuin myös korroosiolle altistavissa olosuhteissa. Kun yhdistetään venttiilirunko, joka soveltuu olosuhteisiin sekä vaatimukset täyttävä kela, niin saadaan yhdistelmä, joka varmasti toimii luotettavasti ja pitkään. Ascon magneettiventtiileitä ja pneumatiikkakomponentteja on tarjolla monen eri standardin mukaisina ja niiden ominaisuudet vastaavat moniin erilaisiin fysikaalisiin vaatimuksiin. Räjähdysvaarallisiin ATEX-tilaluokkiin sekä turvaluokiteltuun SIL-kategoriaan on myös monia eri vaihtoehtoja tarjolla. Runkomateriaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi haponkestävä teräs, alumiini sekä messinki. Venttiilivalikoimassa on useita kelajännite sekä tehovaihtoehtoja ja G- ja NPTF-kierrevaihtoehtoja.

Asco Numaticsin uutuus: WBLP-magneettiventtili kelan ATEX-alueelle

Ascon uutuustuote on nyt markkinoilla. WBLP-kelat on varustettu ruuviliittimillä, jotka mahdollistavat ohjauskaapeleiden kytkennän turvallisesti ilman erillisiä ATEX-kytkentärasioita. Ohjauskaapelin malli sekä tyyppi voidaan määritellä tapauskohtaisesti. Myös ohjauskaapelin pituus on räätälöitävissä. WBLP-kela on vaihtoehto PV-kelalle, joka on Ascon valmiskaapelilla.

Ascon 551-sarjan venttiilistä löytyy myös malli SIL-piireihin.

ISO 9001-sertifiointi

Kaikki Ascon tuotantolaitokset ovat ISO 9001-sertifioituja. ISO 9001 on laatujärjestelmä, joka takaa sen, että yrityksen laadunhallinta toimii ja sen kaikki tuotteet sekä prosessit ovat standardoidun laadun mukaisia. Yritys, joka on saanut ISO 9001 sertifioinnin, on auditoitu ulkopuolisen tahon toimesta vastaamaan laatuvaatimuksia. Lisäksi ASCO esimerkiksi ilmoittaa testaavansa jokaisen tuotteensa jopa 500 miljoonaa kierrosta, mikä on enemmän kuin ISO 9001 standardi vaatii.

Kommentoi